Product

RTK-basisstation

Over de casus

Om een nauwkeurigheid van 1,5 centimeter te bereiken met een rtk-gps systeem, is een correctiesignaal van een zogenoemd “basisstation” essentieel. Veelal worden deze signalen aangeboden door verschillende partijen in de vorm van abonnementen, wat resulteert in jaarlijks terugkerende kosten.

Bij Nivavi begrijpen we de behoefte aan nauwkeurigheid zonder de last van voortdurende abonnementskosten. Daarom bieden we u de mogelijkheid om op uw eigen erf uw eigen RTK-basisstation te plaatsen. Met een eigen basisstation kunt u zelf uw correctiesignalen genereren, zonder afhankelijk te zijn van externe providers. Dit betekent een eenmalige investering in uw eigen station, waarna u een onbeperkt aantal trekkers kunt aansluiten, zonder de last van voortdurende abonnementskosten.

Wat ons basisstation uniek maakt, is de mogelijkheid om het correctiesignaal via internet te verzenden. Hierdoor bent u verzekerd van een stabiele en consistente signaalontvangst, zelfs bij uitdagende omstandigheden zoals blokkades of slecht weer. Dit garandeert een betrouwbare werking, ongeacht de omstandigheden op het veld tot wel 35 kilometer.

Door te investeren in een eigen RTK-basisstation, bieden we niet alleen een kostenefficiënte oplossing, maar ook een betrouwbare en stabiele werking voor uw precisielandbouwactiviteiten.

Wilt u ook profiteren van de voordelen van ons eigen RTK-basisstation voor uw landbouwbedrijf?

Neem contact met ons op via onderstaande knop en ontdek hoe Nivavi u kan helpen

rkt gps systeem