Ontdek de achtergrond van Nivavi

Over ons

NIVAVI ontwikkelt precisielandbouwtechnologie met als doel deze toegankelijk te maken voor elke boer. Huidige precisielandbouwtechnologieën vereisen aanzienlijke investeringen, terwijl ze gebaseerd zijn op verouderde en complexe systemen. NIVAVI streeft ernaar om deze technologieën betaalbaarder en gebruiksvriendelijker te maken voor alle boeren.

Het bedrijf werd opgericht door Niels van Vilsteren, een boerenzoon met een achtergrond in de melkveehouderij, akkerbouw en techniek. Toen hij op zijn eigen bedrijf wilde beginnen met precisielandbouw, werd hij geconfronteerd met de hoge kosten en complexiteit van bestaande technologieën. Met zijn technische expertise wist hij dat er een eenvoudigere en kostenefficiëntere manier moest zijn.

over ons trekker met motorkap open

Met een team van ervaren ingenieurs werkt NIVAVI aan het toegankelijk maken van precisielandbouw voor een breder scala aan boeren, waardoor verduurzaming eenvoudiger wordt.

  • RTK-gps stuursystemen en basisstations

  • Gestuurde schoffels

  • Gewasgezondheid camera’s

  • Plaats specifieke data verzameling en dosering

  • Satelliet data toepassen

  • En nog veel meer…

Onze systemen ondergaan uitgebreide praktijktests op ons eigen melkvee- en akkerbouwbedrijf. Dankzij onze agrarische achtergrond begrijpen we de echte behoeften van boeren en kunnen we technologieën ontwikkelen die echt waarde toevoegen op het boerenerf.

Weten wat NIVAVI voor uw bedrijf kan doen?