Wat wij doen

Casussen

Casussen

rkt gps systeem

RTK-GPS systeem

NIVAVI ontwikkelde zijn eigen RTK-GPS stuurautomaat. Stuur hiermee op 0-2 cm nauwkeurig. De software maakt het ook mogelijk uit te breiden met sectie controle, variabele gift en nog veel meer opties.

Ga naar de casus
shoffelbesturing

Gestuurde schoffel

Om zo veel mogelijk onkruiden te verwijderen uit percelen, is het van belang zo kort mogelijk op de plant te schoffelen. Met een RTK-GPS stuursysteem kan er al korter op de plant geschoffeld worden. Echter zal door het sturen van de trekker altijd een afwijking zichtbaar zijn

Ga naar de casus

Agro-drones

Wanneer er aan smart farming wordt gedacht, wordt er al snel aan drones gedacht. Drones bieden de mogelijkheid inzichten te geven over het gewas die met het blote oog vanaf de grond niet zichtbaar zijn.

Ga naar de casus
satelliet voor boerderij

Satelliet beelden

Een satelliet genaamd landsat-9 van de NASA vliegt op dit moment met 26.970 km/h op iets meer dan 700 kilometer hoogte boven ons. En is minder dan 16 dagen geleden ook boven uw percelen.

Ga naar de casus

Werktuigenchauffeur

Nivavi ontwikkelt op het moment een systeem om de besturing van een werktuig over te nemen. Denk hierbij aan een combine, trekker, werktuigendragen etc…

Ga naar de casus
herd manager

Herd manager

Nivavi ontwikkeld een camera systeem wat koeien herkent op basis van hun uiterlijk. Op basis hiervan kan gedrag gemonitord worden en de locatie in de stal bepaald worden.

Ga naar de casus